V divácky zajímavější druhé části hry padlo nakonec šest branek. K radosti domácího týmu byly čtyři z nich do sítě Přikosic.

TJ Start Luby Čechie Příkosice 4:2 (0:0)

V příkosické sestavě chyběl Hodaň, Krajdl a zraněný Komanec. Kapitánskou pásku od něj proto převzal Pražák.

Hned v první minutě zápasu vybojovali hosté roh. Po skrumáži před bránou zůstal ležet zraněný Sýkora a domácí se ubránili za cenu autu. Pražákův dlouhý hod prodloužil Lisý hlavou Papáčkovi. Ten sám před brankářem Kalašem zaváhal a minul bránu. Ve 13. minutě Spěváček prostrčil balón nabíhajícímu Kotnauerovi, ale ten trefil jen boční síť Kalašovy brány. Domácí si první šanci vypracovali v 15. minutě, kdy Koželuh sebral Spěváčkovu přihrávku na Lisého a poslal do brejku Voráče. Ten, jištěný Švátorou, prošel až do malého vápna. Tam mu ale metr a půl před brankovou čárou odkopl ukázkovým zákrokem míč z nohy Protivínský.

Ve 21. minutě Fiala poslal centr na hlavu nabíhajícímu Spěváčkovi, ten ale mířil vysoko nad bránu. Ve 31. minutě fauloval u střídaček Pražák. Dalekonosný volný přímý kop našel hlavu Švátory, ale Protivínský byl pozorný. V prvních 45 minutách se stovka přihlížejících diváků branky nedočkala.

Do druhé části hry nastoupily oba týmy ve stejných sestavách. Už po třech minutách otevřeli hosté skóre zápasu. Po Lisého volném přímém kopu vybojovali hlavičkový souboj Fiala a Kotnauer a Papáček poslal centr do šestnáctky.

Dokončení ve středečním vydání Rokycanského deníku.