„Chance být hvězdou“ je unikátní projekt sázkové kanceláře Chance a Deníku, jenž si dal za cíl podpořit amatérský fotbal. Stačí předvést svůj um, radost, cokoliv z fotbalu. Potom už zbývá jen natočit video, sdílet ho na Facebooku a můžete vyhrát nChance být hvězdouZdroj: Redakceejrůznější ceny.

Dohromady se na podzim uskuteční osm kol: týden co týden určí vítěze speciální porota, která vybere nejoriginálnější video. Co je na soutěži ještě tak lákavé? Můžete se zapojit kdykoliv. Dnes, zítra i za měsíc. Můžete natočit triků, kolik se vám zachce.

Navíc: o celkovém vítězi, jenž získá telefon iPhone 8 a výrobu dvou profesionálních sad dresů, rozhodne los. Patronem soutěže se stal Jakub Štáfek Lavi z kultovního seriálu Vyšehrad (na snímku). „Chance je zábavná, odvážná a drzá, stejně jako on,“ řekla mluvčí firmy Markéta Světlíková.

Patronem soutěže se stal Jakub Štáfek Lavi z kultovního seriálu Vyšehrad (na snímku). „Chance je zábavná, odvážná a drzá, stejně jako on,“ řekla mluvčí firmy Markéta Světlíková.
Podmínky soutěže "Chance být hvězdou"

Soutěž o hvězdu internetu trvá od pondělí 16. října do pátku 15. prosince, výsledky uplynulého kola najdete vždy v pondělním vydání Deníku. Další informace se objeví na Facebooku Chance být hvězdou.

Zdroj: Redakce