Zápas velmi dobré úrovně absolvovali v Husových sadech divizní fotbalisté FC. Jediným kazem je ztráta všech tří bodů!

FC Rokycany Motorlet Praha 0:3 (0:1). Oba celky zahájily opatrně. Nechtěly udělat v defenzivě žádnou chybu, jenže hned ve 13. minutě utekl zadákům Pyšek a proti Vildovi nezaváhal 0:1! Hosté se uklidnili a režírovali vývoj střetnutí. Útočníci FC se sice třikrát dostali na dostřel Foferkovy svatyně, jenže Jindřich se individuálně neprosadil.

Do druhé části hry poslal trenér Aubrecht na trávník Vaščáka místo Kopečného. V 53. minutě se Pražané radovali podruhé. Přesnou kombinační akci Sodomy s Měskou zakončil znovu Pyšek. Naši zástupci se snažili a stále častěji se stěhovali na útočnou polovinu. V 75. minutě však dostali třetí gól, když nejprve výtečně skvěle zasáhl Vild, po něm obránci, ale Měska přece jen dotlačil míč do sítě. Na opačné straně napálil Spěváček míč do břevna, vzápětí se zranil a tím byly nejzajímavější momenty vyčerpány.

V neděli: Rokycany cestují na hřiště předposledního Jankova a potřebují bodovat naplno! Jihočeši sice bojují, ale trápí se s tragickou koncovkou. Patrné to bylo nyní na pražské Admiře, kde prohráli nejtěsnějším poměrem 0:1.