Divize mužů: husarský kousek se povedl v hlavním městě bojovníkům z Rokycan. Pokořili rezervu Slavie Praha 1:0 po trefě Pavla Aubrechta. Nesmírně důležitý zisk je povzbuzením pro další výjezd do Českého Krumlova.

Krajský přebor: smutek zavládl v sobotu před polednem v Příkosicích. Čechie nepotvrdila výhru 3:2 z Horní Břízy a podlehla Holýšovu 1:2. Dlužno dodat, že domácí prohospodařili zhruba hodinu zápasu nevýrazným vystoupením. Až po polovlastním gólu hostů narostla jižanům křídla, ovšem drtivý tlak kýžené vyrovnání nepřinesl. V sobotu Příkosice hostí Klatovy.

1. A třída: třetí jarní porážku si zaknihovalo Mýto. Padlo ve Zruči 0:1 a musí počítat se záchranářskými pracemi. zejména, když na sklonku týdne znovu cestuje za soupeřem do Nýrska.

1. B třída: pozornost byla v sobotu upřena na derby Radnice versus Zbiroh. Tři body si odvezli hosté po trefě Lukeše.

Dobřív zužitkoval domácí prostředí a zdolal Plasy 3:1. Pak už to bylo smutnější. Rokycany B neuspěly v Druztové (1:2 plus červená karty pro hosty) a Strašice prohrály 1:3 v Mladoticích.

Až včera cestovala Raková do Manětína.

Mládež: v lize U 19 remizovaly Rokycany v Benešově 3:3, ačkoliv FC vedl už 2:0.

V lize starších žáků hostily Rokycany pražskou spartu a překvapení se nekonalo. Patnáctka FC prohrála 0:10 a U 14 ´jen´ 0:6.