Pět bodů nasbírali během dvou úvodních kol divize fotbalisté FC Rokycany. Po výhře se Zličínem uspěli na trávníku nováčka z Karlovarského kraje.

Mariánské Lázně FC Rokycany 0:0, na penalty 2:4.

Oboustranně se hrál otevřený a bojovný fotbal. Bylo znát, že mužstva touží po tříbodovém zisku, jenže to by musela proměňovat šance. Na straně domácích neuspěl Drahorád, z našich vyslanců propadli v koncovce Cibulka a Heller. „Škoda, že nám nebyl uznán jako regulérní gól po hlavičce a dorážce Kuby Vaníčka," připomněl lodivod FC Pavel Aubrecht. V 84. minutě si ale s kolegy z realizačního týmu oddechl po zahozené příležitosti mariánskolázeňského Kafky a šlo se do penaltového rozstřelu o bonusový bod.

Hned v úvodu sice kapitán Hereit neuspěl, ovšem pak naši kanonýři nezklamali, zatímco Vild jeden pokutový kop zneškodnil a další domácí exekutor poslal míč mimo tyče. „Vezeme ze hřiště soupeře, který je ve fotbalové euforii, dva body. Což je pozitivní před dalším náročným programem," dodal rokycanský trenér.

Sestava FC Rokycany: Vild Krčál, Procházka, Vaníček, Spěváček Rusňák, Hereit, Černý (83.Like), Lukáš Aubrecht Cibulka (67. Král), Heller (64. Pavel Aubrecht).