Ve fotbalovém okresním přeboru mužů přihořívá. Připomeňme si průběh vloženého kola:

Strašice Volduchy B 7:1. Nekompletní hosté byli snadným soustem pro Spartak, za který se dvakrát prosadili Pigula a Šimon Huttr, jednou Martin Huttr, Radek Štych a z penalty Pipich. Za rezervu TJ korigoval Plundrich.

Přívětice Raková B 3:0. Jediný duel, který se uskutečnil v řádném termínu. Do černého pálil dvakrát Turek a jednou Karfiol.

Skomelno Těškov 1:3 (0:2). Rytířsky vedený duel, v němž se za hosty dvakrát prosadil Onufriy a jednou Florián. Autorem čestného úspěchu domácích byl Prachár.

Holoubkov Mirošov 1:4 (0:1). Překvapení kola s nervozním závěrem a červenou kartou pro hostujícího Bezděka. Za jižany byl třikrát úspěšný Jan Šimonovský a jednou Starinský. V 82. minutě snižoval kapitán Rada.

Zbiroh B Radnice B 2:2, penalty 6:7. Konfrontace záložních mužstev neměla vítěze. Hosty poslali dvakrát do vedení bratři Buchancové, ovšem Lukeš a Bojko dokázali srovnat. Bonusový bod si v rozstřelu odvezly Radnice.

Cheznovice Břasy 4:3. Primalex se propadá do nebezpečných sestupových vod, ale tentokrát neměl minimálně k remíze daleko. Vedl zásluhou Lišky už 0:2, ale Hlavička, Dolanský, Mraček a Vaník otočili stav na 4:2. Kofroň stihl jen snížit!

Ve 21. kole: Radnice B Strašice 4:3, Zbiroh B Přívětice 0:5, Těškov Raková B 1:0, Břasy Dobřív 1:1 a penalty 5:6, Mirošov Volduchy B 6:2, Cheznovice Skomelno 2:0.

Aktuální pořadí: na špici je Dobřív se 43 body. druhé Strašice získaly 41, třetí Holoubkov a čtvrté Přívětice po 37, atd.

Na opačné pólu jsou Volduchy B s jedenácti a Primalex Břasy s 15 body.