Zabodovali naplno u Otavy a další důležitý souboj je čeká v pátek od 18 hodin v Husových sadech!

Sušice – FC Rokycany 1:5 (0:1). Domácí (s pouhými dvěma body) jsou už dávno jistým sestupujícím. Přesto to nezabalili a naši vyslanci nechtěli soupeře podcenit. Potvrdili to hned ve třetí minutě, kdy se ve skluzu opřel do míče Grambal a bylo to 0:1! Sušičtí zvedli hlavy, ale jejich snažení končilo na hranici pokutového území.

Otevřená zadní vrátka TJ pak hosté využívali k brejkům a Viletův lob skončil těsně vedle tyče. Po půlhodině to zkoušeli Černý, znovu Vileta, ovšem obránci dokázali jejich střely zblokovat. Na opačné straně zahrozil Vrhel, do kabin se však šlo za nezměněného stavu.

Netrvalo to dlouho, protože úvod druhého dějství patřil hostům! Černý rozvlnil síť a o chvíli později ho napodobil hlavičkující Vileta. Tříbrankový odstup naše borce až příliš uklidnil a v 57. minutě je potrestal Varga.
Drama se však nekonalo. Šest minut na to se do střelecké listiny znovu zapsal Vileta a pátý úder zasadil domácím Procházka v závěru utkání.

Rokycany si polepšily, ovšem jásat zatím nemohou. Už pozítří večer absolvují důležité domácí vystoupení s nepříjemným soupeřem z Karlovarska.

Ilustrační snímek
Volduchy se protlačily na 2. místo