MOL Cup měl na pořadu zápasy předkola a některé výsledky jsou více než překvapivé. Vypadli divizní nováčkové z Ostré a Hostouně a loučil se i tým z Husových sadů.

FC Viktoria Mariánské Lázně FC Rokycany 4:1 (3:0).

Naši vyslanci cestovali bez Procházky a Grambala. Dvacet minut měli navrch, jenže pak prožili dvanáctiminutový úsek hrůzy. Gólmana Vilda postupně překonali Kavalír, Šilhán a Lukáš! Do konce poločasu se nepříznivý stav nezměnil, ale hosté s ním viditelně chtěli něco udělat.

Převahu FC zužitkoval v 65. minutě Spěváček, když proměnil pokutový kop. Tři minuty na to tentýž hráč uviděl žlutou kartu (jedinou, kterou sudí Melničuk udělil). Naděje hostů vzaly za své deset minut před koncem. Prosadil se zkušený Sadílek a budoucí divizní protivník může nyní počítat s duelem proti druholigovému Sokolovu. Rokycany naopak zítra čeká přípravné střetnutí s dorostem Viktorie Plzeň (od 17.30 v Cheznovicích).

FC Rokycany: Vild Klír, Špic, Hereit, Spěváček (80. Kořínek), Černý (46. Skopový), Lukáš Aubrecht, Trojanec, Král, Vaščák, Jindřich (65. Cibula). Trenér: Pavel Aubrecht.