Bylo z toho sedm gólů a těsná výhra domácích.

Slavoj Mýto B Drozdov 4:3 (3:1). Už ve druhé minutě se skóre měnilo, když Hlavička (jak jinak než hlavou) překonal gólmana. Čtyři minuty na to udeřil protivník a Mojžíš vyrovnal. Vzápětí to zkoušel Pavel Bejček, který si na první poločas navlékl kapitánskou pásku, i když ho odpoledne čekal důležitý životní krok. V Přešticích vstupoval do stavu manželského, ovšem na spoluhráče zapomenout nemohl.

Po dvaceti minutách netrefil opuštěnou svatyni Vonásek a ujala se až Barczikova dorážka ve 32. minutě. O chvilku později chybovali zadáci hostů, ale Vonásek jejich minelu nepotrestal. Dvakrát pak zahrozil Hlavička, ujala se však až jeho hlava ve 43. minutě.

Po obrátce Drozdovští viditelně přidali. Špicl mezi mýtskými tyčemi výtečně zasáhl v 50. i 58. minutě, ale po sedmdesáti minutách kapituloval, když ho přelstil Kovařík. Na trávníku se v závěru objevil střídající Šmíd starší. Nejprve se jeho pokus mezi tyče nevešel, ale v 89. minutě znamenal lob téměř z poloviny hřiště pojistku na 4:2. Středočeši to nezabalili a v posledních vteřinách snížili Ptáčkem.

Mýto B: Špicl, Pavel Bejček, Lang, Šobáň, Veselý, Pěnkava, Barczik, Jakub Sloup, Vild, Vonásek, Hlavička (Poduška, Huml, Ivan Lisý, Šmíd st.).

V neděli: ke generálce dorazí FK Staňkov z vedlejší skupiny 1. B třídy. Začátek utkání je v 16 hodin.