Sokol Mochtín – Slavoj Mýto 1:2 (0:2).

Naši zástupci cestovali za 12. týmem průběžného pořadí s cílem potvrdit předchozí kanonádu proti Tlučné. Chyběli sice zranění Hackr, Hereit a Konopásek, ale Slavoj byl od začátku lepší a soupeře prakticky k ničemu nepouštěl. V sedmé minutě fauloval domácí Čelada a trestný kop Kříže skončil vedle vedle pravé tyče. Stejný hráč pálil o chvíli později z dvaceti metrů a brankář Kodeš vytěsnil míč na roh. Až v 18. minutě se skóre měnilo. Abrt našel na hranici šestnáctky Švejdu, který po narážečce s Kotnauerem rozvlnil síť. Další možnosti Štycha, Kotnauera a Lupače zneškodnila obrana, ale ve 40. minutě Brož vysunul Štycha a po jeho přihrávce se o dvoubrankový náskok Mýta postaral Abrt. Před odchodem do kabin měl práci i gólman Špicl, ale čisté konto udržel.

Druhý poločas startoval nepřesným pokusem Švejdy a pokus domácího Dolejšího skončil rovněž mimo tři tyče. V 55. minutě Kříž našel Štycha, jehož střela orazítkovala tyč mochtínské svatyně. Vzápětí neproměnil Švejda samostatný únik a následoval trest. Po centru z pravé strany se prosadil hlavičkující Šafránek a bylo to 1:2. Domácí ožili a další skrumáž před Špiclem odvracel Ulrich razantním odkopem.
Velkou šanci na vyrovnání měli domácí v 71. minutě po faulu Pavla Bejčka, ale trestný kop z hranice šestnáctky skončil po teči bránících hráčů rohovým kopem. Na opačné straně o dvě minuty později neuznal sudí Kohout gól Štycha kvůli ofsajdu. Poslední příležitost ke změně skóre měl Švejda, jenže nemířil přesně.

Sestava Slavoje Mýto: Špicl, Veverka, Abrt, Ulrich, Světlík, Brož, Lupač, (46. Pavel Bejček), Kříž, Švejda, Štych, Kotnauer (46. Svoboda).

Připraveni byli Fišer, Petr Bejček (zároveň trenér) a asistenty byli Koula s Josefem Bejčkem. Vedoucí mužstva Basl.

Ilustrační foto
KSD: Habartov slavil třetí vítězství