Fotbalisté Nového Strašecí museli ve víkendovém divizním utkání zapomenout na osmibrankový příděl. Na svém hřišti si fanoušky usmířili ziskem tří bodů, ale dlužno dodat, že podíl na tom měla až neuvěřitelná smůla rokycanských střelců. Čtyřikrát nastřelili tyč nebo břevno!

Nové Strašecí FC Rokycany 1:0 (1:0). V osmé minutě otevřel skóre domácí Mrázek a nikdo netušil, že to byl jediný gól zápasu. Naši vyslanci se vzchopili a stále častěji se stěhovali před svatyni Středočechů. Jenže branka byla doslova zakletá, takže pokusy mířily mimo nebo zvonila kovová konstrukce.

V 68. minutě musel předčasně po červené kartě do sprch domácí obránce Obermajer. Rokycanům narostla křídla a hned v 70. minutě se na gólmana Doubravu ze strany řítil hráč FC. Což byla zřejmě nejvyloženější šance, kterou si hosté vytvořili v početní výhodě. Navíc ve třetí minutě nastavení sudí Severýn vytáhl červenou kartu podruhé. Po udělení druhé žluté musel hřiště opustit strašecký Kaválek. Domácí ale těsný náskok pohlídali. ..

V sobotu: do Husových sadů dorazí kvalitní Motorlet Praha. Aktuálně okupuje třetí místo tabulky a bude hodně těžkým soustem! Výkop je v šestnáct hodin a snad budou příznivci FC spokojeni před večerní kvalifikací s Turky.