Slavoj Mýto-Sokol Dobřív 2:0 (2:0). Po delší době se mezi tyčemi pořádajícího mužstva představil Milan Špicl a k dispozici byla posila z FC Rokycany Martin Světlík. Naopak na dovolené byl trenér Plecitý.

Hned v 6. minutě se domácí ujali vedení po faulu na Petra Bejčka. Standardní situaci rozehrál rychle Cafourek na Světlíka a po jeho centru byl faulován Hereit. Sudí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil kapitán Cafourek na 1:0. Okamžitě po rozehrání fauloval střelec první branky Filipa Koudelku a trestný kop Šťastného skončil ve zdi. Odražený míč zakončil Koudelka pokusem vedle levé tyče. Po výkopu se zmocnil míče Chmelík, byl faulován Hlaváčkem a s centrem Cafourka si poradil Šimáně. Založil brejk, který musel hasit Kolařík nedovoleným zákrokem na Koudelku. Trestný kop Šťastného znovu skončil u Špicla. Ve 22. minutě po faulu na Kříže se opět před dobřívskou svatyní blýskalo. Udeřilo až o sedm minut později. Hatina vysunul Hereita, který udělal kličku gólmanovi a do opuštěné svatyně zvyšoval na 2:0!

Ještě veseleji mohlo být po narážečce mezi Chmelíkem a Křížem, kdy Hereita ve finále vychytal Šimáně. Dobřív zahrozil po faulu Kolaříka na Šťastného a centru Bodaka. Pokus Koudelky se mezi tři tyče nevešel. Poslední možnost měl pět minut před koncem poločasu Kříž. Střelu k levé tyči chytil brankář a založil protiútok, který hasil Šobáň odkopem na roh.

Více v pátečním vydání Rokycanského deníku.