Slavoj nezvládl utkání 1. A třídy a prohrál rozdílem čtyř gólů. Navíc nedal dvě penalty a kapitán Bejček byl vyloučen

TJ Luby Slavoj Mýto 4:0 (2:0). Našim vyslancům nevyšel úvod. Hned ve třetí minutě se Švátora přehnal přes Kolaříka a Voráček otevřel skóre. Modrobílá družina zahrozila Veverkou, Světlíkem, leč skóre se měnilo opět na druhé straně. Klasickému gólu do šatny předcházely šance pivoňky a Voráčka. Až ve 43. minutě se Švátora dostal nejdříve k odraženému míči a překonal Špicla.

S nepříznivým stavem chtěl hned po přestávce něco udělat Kolařík, ale pálil příliš vysoko! neprosadili se ani Švejda s Křížem, takže po hodině hry Luby udeřily potřetí! Akce po ose Voráč, Sýkora končila u autora branky Koželuha.

Slavoj se snažil a v 70. minutě byl nedovoleně zastaven Švejda. Bejček však penaltu zahodil a při následné skrumáži musel i s domácím hráčem předčasně do sprch (oba vyfasovali stop na dvě utkání). O osm minutě později Mýto znovu realizovalo pokutový kop a opět špatně. Švejda poslal míč nad břevno!Domácí vzápětí předvedli, jak s příležitostmi naložit a střídající Šňour hlavičkoval do sítě.

Poražení se představili v sestavě: Špicl, Sloup, Kolařík, Šobáň, Světlík, Veverka, Bejček, Kříž, Švejda, Koudelka (Kalčic, Hatina).

Na žluté karty 5:5, na červené 1:1.

V neděli: Slavoj Mýto musí na debakl zapomenout rychle. Pozítří přijede do areálu na Letné sestupem ohrožená Žihle. Začátek je ve 14.30!