Slavoj Mýto – Sokol Kralovice 2:4 (2:2)

Domácí vyrukovali na soupeře bez čtyř opor. Přesto si papírově měli s 13. celkem tabulky poradit.

Úvod byl hektický. Už ve druhé minutě zaváhali domácí uprostřed hřiště a Lavička pálil přesně – 0:1. Okamžitě po rozehrání Konopáskovu přihrávku realizoval ve vyrovnání Švejda. A znovu udeřilo na opačné straně. Špiclův zákrok posoudil sudí na podnět asistenta jako nedovolený a penaltu proměnil opět Lavička. Seveřané vedli pouhou minutu. Vlk zastavil nedovoleně Světlíka a pokutový kop přetavil Kříž v průběžný stav 2:2. Do poločasu se ještě vyznamenal mýtský gólman po Vlkově hlavičce a neudeřilo ani při šanci Světlíka.

Ilustrační foto
Březina se ujala vlády, a to o tři body

Druhé dějství ovlivnilo střídání Kříže, Konopáska a Petra Bejčka kvůli zranění. Slavoj se snažil strhnout vedení na svoji stranu, ale příležitostí bylo ze strany domácích minimum. V 63. minutě zahodil tutovku Veselý a na druhé straně areálu vzápětí domácí potrestal Lavička. Poslední branka padla dvanáct minut před koncem po zmatku v obraně Mýta a postaral se o ni Růžek.

Sestava Slavoje: Špicl, Brož, Abrt, Buchar, Ulrich (81. Vild), Veverka, Bejček (52. Veselý), Kříž (60. Hlavička), Světlík, Konopásek (46. Cafourek), Švejda.