Mýto-Nepomuk 1:3. Už v 5. minutě poslal hostující Ptáček míč do boční sítě. O tři minuty později kopal domácí Cafourek trestný kop a Michal Huml hlavičkoval vedle. Chvíli na to udeřilo na druhé straně. Akce po ose Jindřich Švec, Jakub Vosyka, Ptáček skončila úvodní trefou na 0:1.

V 16. minutě zkoušel štěstí Kříž z trestného kopu,ale nepomucký gólman Baroch byl připraven. Pak měli šance na vstřelení branky pouze jižané. Šafarčík zkazil rozehrávku a Zajíc střílel nad. Stejně se svým pokusem naložil Jakub Vosyka, který byl před Vaňátkem sám. Mezi tyče se nevešel ani pokus Miroslava Švece z rychlého protiútoku a před koncem poločasu ještě Vaňátko chytil střelu Ptáčka.

Druhá půle začínala k zármutku domácích fandů jako ta první. Po rohu pálil Jindřich Švec nad a Václava Švece nepustil ke skórování Vaňátko. Z protiútoku pokus Fišera chytil Baroch, ale v 57. minutě se Slavoj dočkal, když míč uklidil do sítě Šafarčík. V 60. minutě byl stažen ve vápně za dres domácí kapitán Šobáň. Píšťalka rozhodčího mlčela a byl zapískán až další nedovolený zákrok před pokutovým územím. Kříž našel jen náruč Barocha. O to víc mrzelo, když v 72.minutě byl zákrok Vaňátka posouzen jako penaltový a Kocour poslal hosty znovu do vedení. Slavoj se nechtěl s výsledkem smířit, ale Křížův pokus směřoval příliš vysoko a mladík Hatina pálil těsně vedle. Smutný konec avizoval Václav Vosyka, který trefil břevno a před závěrem uzavřel skóre na 1:3.

Mýto se dostává v tabulce do míst, která hrozí baráží či sestupem.

Sestava Slavoje: Vaňátko, Cafourek, Tomáš Huml, Šobáň, Kolařík, Šafarčík, Michal Huml, Kříž, Fencl, (69. Spěváček), Koudelka (76. Hatina), Fišer.