SENCO DOUBRAVKA – TJ SLAVOJ MÝTO 6:1 (2:1).

První utkání na zimním turnaji sehrál Slavoj pod vedením trenéra Miroslava Hatiny a s asistentem Radkem Koulou. Domácí divizní celek otevřel skóre hned ve druhé minutě Róthem. O deset minut později zvyšoval Bešta (možná posila z Přeštic) na 2:0. Po dalších osmi minutách potrestal zaváhání zadáků Senca Tomáš Hatina a snížil na 2:1. Do konce hodně zajímavého prvního poločasu chytil Vaňátko tři vyložené šance a Slavoj naopak nastřelil dvakrát tyč doubravecké svatyně.
Hned na začátku druhé půle udeřil Ulbrik a zvyšoval na 3:1. Přesto Slavoj byl důstojným sparingpartnerem a zbývající tři branky inkasoval až v závěru. V minutě 80. Tomáš Hatina fauloval v šestnáctce a Krejčí z pokutového kopu zvyšoval už na 4:1. V 82. minutě znovu Krejčí upravil skóre na 5:1 a konečnou podobu výsledku dal šest minut před koncem opět Ulbrik 6:1. Slavoj jako účastník krajské 1. B třídy podal zodpovědný výkon v čele s výborným brankářem Vaňátkem a zkušeným stoperem Cafourkem.
Podívejme se na sestavy: Senco Doubravka: Bouzek, Švec, Parlásek, Petrželka, Chvojka, Sinkule, Huťák, Bešta, Brož, Róth, Vaigl, (Krejčí, Ulbrik, Butnaru, Jůda, Tříska, Pavlíček), trenér Vyleta.
TJ Slavoj Mýto: Vaňátko, Sloup Jakub, Cafourek, Kolařík, Tyc, Šafarčík, Bejček Petr, Kříž, Zajíček, Hereit, Hatina Tomáš (Hatina David, Bejček Pavel, Schneiders, Veselý, Fišer, Novák Lukáš, Florián), trenér Hatina Miroslav.
Hlavním rozhodčím byl Janda, asistovali mu Schingler a Szikszay. Hrálo se bez karet.
Další zápas turnaje: Slavoj Mýto ho absolvuje v sobotu 19. ledna od 10:30 ze Sokolem Černice. (jb)