SK Primalex Břasy TJ Hrádek 10:1 (5:0). Neuvěřitelný vrtoch počasí způsobil kolem 17. hodiny lokální průtrž mračen v Břasích a Radnicích! Zbývající část okresu ale byla bez mráčku…

Na vodou nacucaném terénu, kde se míč nečekaně zastavoval, se domácí po krátké seznamovací lekci poprvé prosadili v deváté minutě. Vladimír Kroc si naběhl na rohový kop a jeho hlavička byla přesná! Jako přes kopírák se odvíjela druhá trefa Břas ve 20. minutě. Znovu hlavou a opět v tom měl prsty Kroc. O třetí zásah se postaral Jícha, aby v závěru poločasu řádil zase ´Salám´ alias Vladimír Kroc.

Po obrátce se podruhé připomněl Jícha a pak se dvakrát prosadil Václav Procházka. Asistent trenéra divizních Rokycan pálil přesně z dálky a ani za stavu 8:0 Primalex nepolevil. Kabát a Kofroň zaokrouhlili skóre na desítku,

Teprve pak se radovali i sympatičtí hosté! Čestný úspěch Pátka (nikoliv zesnulého zpěváka Arnošta, ale aktivního Jindřicha) stál za to!

Dnes: desáté kolo měl končit dvěma zápasy. Strašice se ale do Mirošova nedostaví kvůli nedostatku hráčů a domácí nechtějí o jiném termínu slyšet. Poslední slovo bude tedy mít sportovně technická komise OFS!

Slavoj Mýto v roli jistého vítěze soutěže cestuje do Zbiroha za vrstevníky TJ Město. Výkop je v 17.30 hodin.