Slavoj Mýto-SK Starý Plzenec 1:2 (1:0). Utkání se odehrálo na umělé trávě v areálu TJ Zruč.

Začátek patřil Plzenci, když hned v úvodu chytil Šobáň střelu Jíry. V sedmé minutě faulovala obrana jižanů a trestný kop Sefziga skončil nad břevnem Šolarovy branky. Další příležitosti ke změně skóre měl Rádl a jeho možnost zneškodnil Šobáň. Zadáci Mýta odvrátili ve 28. minutě střelu Voráčka. O osm minut později hřmělo na opačné straně a gólman Šolar vyrazil střelu Procházky, aby si vzápětí poradil si i s dorážkami Veselého a Barczika. Až ve 36. minutě byl krátký na dorážku Barcika, který otevřel skóre zápasu!

Těsně před koncem prvního poločasu mohl zvýšit náskok Marko po centru Šebka, ale jeho hlavička skončila vedle levé tyče a hlavní sudí Moutelík zavelel k odchodu do kabin.

Začátek druhé půle vyšel soupeři. Během čtyř minut otočil skóre ve svůj prospěch. Nejprve přistála střela Lišky z 25 metrů u pravé tyče a tentýž hráč proměnil po faulu zadáků Mýta trestný kop. Šobáň neměl žádnou šanci a bylo to 1:2. Po druhé obdržené brance se Slavoj snažil o vyrovnání. V 58. minutě utekl po pravé straně Toncar a jeho centr našel Marka, jehož hlavička těsně minula branku Plzence. (Jan Basl)