Raková B Přívětice 4:5 (3:3). Raketový nástup hostů znamenal ve 22. minutě stav 0:3 (Karfiol, Krč, Šístek). Jenže dvakrát Šilhánek a jednou Burda zařídili před odchodem do kabin nerozhodný stav. Průcha s Turkem znovu rozjásal fanoušky hostů a navíc byl domácím vyloučen David Balík za zmaření vyložené šance. V oslabení dokázala rezerva Rakové snížit Burdou.

Město Zbiroh B FC Mirošov 3:3, na penalty 3:5. Jižané měli sice převahu, ale znamenalo to jen zisk dvou bodů po rozstřelu. Více v samostatném článku.

Hrádek B Cheznovice 1:3 (0:1). Hosté zůstali na podzim hodně dlužni své pověsti a jaro by mělo dopadnout lépe. Před odchodem do kabin otevřel skóre Hlavička a po obrátce se trefil znovu. Třetí gól Cheznovic přidal Huml a až pak se prosadili domácí zásluhou Špeliny.

Příkosice B Spartak Strašice 3:4 (2:3). Čechie se radovala v sedmé minutě zásluhou Jelínka, ovšem Pipich chvíli na to vyrovnal. Znovu to byl Kotnauer, který zajistil domácím vedení, jenže před odchodem do kabin Spartak udeřil dvakrát Huttrem a Pigulou. Po obrátce se trefil domácí Šroubek a poslední slovo měl v 50. minutě znovu Pipich.

Volduchy Slavoj Mýto B 3:1 (2:1). Suverénní lídr poprvé ztratil tři body. Také o magnetu kola píšeme zvlášť.

Dokončení v pátečním vydání Rokycanského deníku.