Fotbalisté Radnic vyšli naprázdno v jedenáctém kole krajské 1. B třídy. Tři body se stěhovaly na jih od Rokycan.
Radnice-Raková 0:2. Domácí se po smolné porážce s lídrem na Doubravce (4:5) tentokrát představili svým fanouškům při derby. Od začátku bylo jasné, že nepůjde o žádný pohledný fotbal. Spíše to bylo o bojovnosti a nasazení. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště a útočných akcí bylo k vidění málo. V 10. minutě se po rohovém kopu dostal do zakončení hráč hostů a Radnice zachránilo břevno Körnerovy svatyně. Poté se domácí přece jen probrali a kosmeticky ohrozili gólmana soupeře.

Ani hosté toho v prvním poločase moc nepředvedli, ale branku se jim vstřelit podařilo. Nepovedená střela za hranicí šestnáctky našla neobsazeného hráče Rakové, a ten se zakončením neměl problém. Ve třicáté minutě to tedy bylo 0:1.

Druhý poločas chtěli domácí zahájit náporem, jenže hned v 54. minutě inkasovali podruhé z rychlého brejku. Poté už trenér Štěpánek vsadil vše na jednu kartu a do hry poslal postupně všechny útočníky. Výsledkem byla sice mírná herní převaha, ale protivník toho využíval k rychlým protiútokům do otevřené obrany. Několik přečíslení nevyřešili hráči Rakové vůbec dobře, a tak se končilo za stavu 0:2.

Sestava Radnic: Körner – Veselý, Valenta, Rýdl, Janata – Multrus, Polášek, Kočka, Esterka, Spurný Václav, Fencl. (hav, int)