Radnice B-Těškov 3:1. Domácí se během přestávky prezentovali pouze jednou. Na plzeňských Slovanech remizovali se Strašicemi 2:2 (o góly se postarali Melichar s Palečkem) a pak už šlo o body!

Z různých důvodů chyběli domácím Körner, Procházka, Svoboda, Kvasnička, Cozl, Dan Buchanec i Paleček. Na druhou stranu rezerva Sokola uvítala pomoc Martina Krchova, který už měl v nohách sobotní zápas v Kralovicích.

Do utkání vstoupili domácí aktivněji než soupeř a mírnou převahu dokázali vyjádřit gólově. Po tragicky rozehraném trestném kopu hostů se dostal do úniku právě Krchov a nedal brankáři sebemenší šanci. Po vedoucí brance se herní projev Radnic B zhoršil. Hráči začali kazit lehké přihrávky a soupeř začal vystrkovat růžky. Vyrovnání na sebe nedalo dlouho čekat. Na levé straně došlo ke ztrátě míče, ten putoval ihned na druhou stranu, kde byl rozběhnutý těškovský Onufriy a střelou k tyči nedal Spěváčkovi šanci.

Za několik minut mohlo být ještě hůř. Veselý hlavou nešťastně prodloužil vysoký míč, který přelétl i radnického brankáře a od břevna se odrazil na brankou čáru ven. Pro domácí to bylo jasné varování, že takhle by to dál nešlo. Do konce poločasu Těškov k ničemu nepustili a sami dokázali skórovat. Nejdříve trefil Spal ve vyložené pozici pouze obránce zaskakujícího za překonaného gólmana. Následně se po precizně kopnutém rohovém kopu Bíby dostal k míči osamocený Rataj a zajistil skóre 2:1.

Místo Melichara nastoupil po změně stran Pavel Maštera. Druhá část jako by kopírovala tu první. Radničtí začali dobře a po několika minutách skórovali. Na střílený Bíbův centr si počíhal Kučera a hlavou nekompromisně zavěsil na 3:1. Po brance přišel odpočinek Sokola a hosté zlobili. Jejich největší příležitost vytáhl bravurním zákrokem Chaloupka. Ten několik minut před tím nahradil v brance Spěváčka, který musel za zraněného Melicha do pole. Do konce střetnutí toho početné publikum vidělo ještě hodně, ale stav se nezměnil.

Příště v Příkosicích by měl být Radnickým k dispozici zkušený Vladimír Kroc. (hav)