Slavia Vejprnice FC Rokycany B 4:1 (3:1).

Skóre zápasu otevřel už v 5. minutě Lhotka. Po Paulově centru překonal střelou zblízka Wohlmutha v rokycanské svatyni. Po celý první poločas měli domácí převahu, což se projevilo i na výsledku.

Ve 20. minutě vyrazil Wohlmuth střílený centr nešťastně přímo na kapitána Lukáše Paula, který tělem dopravil míč do sítě. O necelou minutu později zkazili hosté rozehrávku a Paul překonal gólmana podruhé, takže Vejprnice vedly už 3:0. Rokycanští provedli změnu v sestavě, Fajfrlíka nahradil Král. Od 30. minuty se hra vyrovnala a Kořínek dokázal před koncem prvního poločasu snížit na 3:1. Do šaten se tedy odcházelo za dvoubrankového náskoku Slavie.

Ve druhé části hry už byly síly na hřišti vyrovnané. Jenže Rokycanským chybělo potřebné štěstí v koncovce. V 73. minutě dostal hostující Zajíček žlutou kartu za faul na Paula. V následující minutě ho vystřídal Mašek a ke střídání došlo v téže minutě i v domácím kádru. Ke kuriózní situaci došlo v 81. minutě, kdy domácí Matěj Hora přerazil svým odkopem praporek pomezního sudího Homra, a ten si musel do kabiny pro náhradní náčiní. Tím se zápas podstatně prodloužil a nakonec se hrálo neskutečných 108 minut. Ve 100. minutě završil potupu rokycanské zálohy přesnou trefou z hranice šestnáctky střídající Kuhajda.

Sestava Rokycan: Wohlmuth Zajíček (74. Mašek), Kroc (85. Dobiáš), Feiferlík (26. Král), Kořínek, Blecha, Tobrman, Bendl, Cibulka, Černý a Procházka.

V neděli: Rokycany B hostí od 17 hodin v dalším existenčním souboji Slavoj Stod.

Fanouškům připomínáme atraktivní sobotní duel divizionářů FC s vedoucím Benešovem také od 17 hodin!