FC Rokycany FK Svéradice 1:2 (0:1).

Rokycanští se před hrstkou věrných fanoušků snažili dobýt soupeřovu svatyni a vytvořit si tím lepší odrazový můstek pro jarní odvety. Měli dost příležitostí, jenže i zde platilo známé nedáš dostaneš. Ve 25. minutě se po rychlém protiútoku prosadil zkušený Makovec a hosté vedli.

Obdržená branka na několik minut rozhodila domácí hráče a jen obtížně se opět dostávali do hry. Během prvního poločasu se hosté trefili za Wohlmuthova záda ještě jednou, ale gól kvůli porušení pravidla o ofsajdu neplatil.

Do druhé části hry vlétli lépe domácí a už po minutě hry bylo vyrovnáno. O stav 1:1 se postaral kapitán Václav Tobrman. Jenže vidina cenného bodu se rozplynula v 72. minutě, kdy se střelecky prosadil Klas. Přestože se domácí snažili ze všech sil, podruhé se jim výsledek dotáhnout nepodařilo, a tak si body odváželi domů Svéradičtí.

Rokycany B: Wohlmuth Kopečný, Planeta, Havlíček (78. Škarda), Sefzig (46. Lev), Tobrman, Blecha, Kouřil, Cibula, Šafár, Huňáček (85. Pfeifer).

V sobotu: Rokycany jedou k duelu ´zklamaných´ do Bolevce. Soupeři jsou totiž na chvostu a dobře vědí, že vidina záchrany se posunuje do roviny teorie…