Divize: muži FC dosáhli v odvetné části na osmnáct bodů. Tři poslední vykopali v sobotu večer proti Jindřichovu Hradci, když po rozpačitém prvním poločase otáčeli skóre na 2:1 Čihák s Aubrechtem.

Krajský přebor mužů: zatímco Příkosice už měly volno, šlo v pátečním podvečeru rezervě Rokycan o hodně. Zápas s plzeňským rapidem byl vyrovnaný a dramatický do posledních vteřin. Skončil 2:2 a doslova zlatý druhý bod získal FC v penaltovém rozstřelu. Až šestá série přinesla rozuzlení a rozhodla o tom, že nováček z Husových sadů nemusí do ošidné baráže!

1. B třída: už ve čtvrtek večer Slavoj Mýto přichystal první porážku v soutěží suverénní Lhotě. Oba elitní kluby ze skupiny C by se ale měly potkat v 1. A třídě! Výhru 3:2 jistil autor všech tří branek Tomáš Hatina.

V sobotu Raková přestřílela Hrádek 5:4 a Dobřív se s krajem loučil komfortní výhrou 6:1 proti Chrástu.

Naopak Holoubkov utrpěl debakl 0:7 v Plzni s Dynamem ZČE B a Zbiroh si vezl dva body z Druztové. Remizoval tu 1:1 a na penalty vyhrál 5:4. Radnice se rozešly smírně s Kaznějovem 3:3, jenže na pokutové kopy padly 3:4!

Krajská soutěž dorostenců: Volduchy rozpouštějí dorost a na rozloučenou prohrály 1:5 se Žihlí.

Hrádek včera utrpěl debakl 0:11 s Košutkou, takže alespoň Slavoj Mýto udělal okresu radost. Deklasoval 9:1 soupeře z Plané (dvakrát Smitka, Sůva a M. Vild, jednou Hatina, Fuchs i Pondělík).

Krajské baráže: dnes odpoledne se v Plzni losují kvalifikační dvojice pro vrchol sezony. Z Rokycanska budou v osudí Volduchy, které si výborným jarem vybojovaly právo účasti proti některému celku 1. B třídy (Chrást a další možný protivník se rýsoval až včera večer). Každopádně se mají fanoušci na co těšit.