BENEŠOV-FC ROKYCANY 0:2 (0:0). V úvodu si vytvořily Rokycany dvě šance, ale rychlonohý Kubík neprostřelil z úhlu Capoucha, který si poradil i s hlavičkou Filipa Procházky. Od 20. minuty převzali iniciativu hráči od Konopiště, jenže dopravit míč do brány, to je v současné době pro ně neřešitelný problém. Hlavičku Žáka po trestném kopu Štěpána vyrazil gólman Vild na roh. Po jeho zahrání trefil Turek břevno, následně Zoubek nedosáhl dva metry před brankou na centr Žáka a Bubeník po chybě brankáře FC nedopravil z malého vápna míč do sítě.

Po nezáživném úvodu druhé půle se začalo blýskat před oběma brankami hlavně po standardních situacích, ale závary gólově nezakončili Šefrna, Turek a Páv ani na druhé straně dvakrát Žáček (jednou tyč) a Kocour. „Naše hra nebyla sice tak aktivní, ale kluci stále dodržovali taktické pokyny. Domácí obrana musela být stále ve střehu, protože naše protiútoky začaly být stále nebezpečnější," uvedl k hektické koncovce trenér Pavel Aubrecht. A vše vzal do svých nohou rychlík Kubík. Ten v závěru dvakrát utekl zadákům a předložil míče na zlatém podnose Šíšovi a Vaníčkovi, kteří jimi nepohrdli. Benešov se tak zahalil do černého sukna, zatímco Rokycany si společně s Čížovou upevnily postavení na slunci.

V pátek: právě elitní tandem se potká v den státního svátku na trávníku v Husových sadech. Duel mezi FC a Čížovou musí do areálu přilákat rekordní diváckou kulisu. Začátek je v 16.30 hodin.