Předehrávaným jedenáctým kolem začal fotbalový okresní přebor mužů. V šesti zápasech bodovali hned čtyřikrát naplno hosté! Domácí se radovali pouze jednou a ve Skomelně se diváci dočkali exekuce pokutových kopů.
Březina – Zbiroh 0:2 (0:0). Bývalý účastník krajské 1. B třídy udeřil až v 51. minutě Javůrkem. Osm minut na to se prosadil Bystřický a favorit si odvážel tři body.

Hrádek – Strašice 0:7 (0:4). Další sestupující celek z regionu potvrdil, že se přece jen něco naučil. V první půli postupně pálili do černého Hrách, Pigula, Šíma a Planeta. Po obrátce se prosadil Štych a kanonádu Spartaku završil dvěma zásahy Šimon Huttr.

Primalex Břasy – Raková B 0:2 (0:1).

Hosté dorazili jen v jedenácti lidech, ale bodovali naplno. Hned v deváté minutě otevřel skóre Turek. Pojistku připojil až deset minut před koncem Přibyl.

Skomelno – Mirošov 1:1, pokutové kopy 2:4. Za domácí se trefil v 9. minutě Bělohlávek, ale v 57. minutě zařídil dělbu bodů Špetka. Exekuce penalt o druhý bod vyzněla pro jižany.

Radnice B – Dobřív 4:2 (1:0).

Až na konci poločasu rozjásal osmdesát fanoušků Koffer. po přestávce Radničtí udeřili třikrát (Tomáš Buchanec, Koníček, Krč). Hrozící debakl soupeř z jihu korigoval trefami Turka a Filipa Koudelky.

Cheznovice – Volduchy B 3:5 (1:1).

První celek TJ začne až tuto sobotu, takže některé hráče poslal k premiéře za kvalitním protivníkem. A vyplatilo se, neboť na vedoucí gól domácího Jaroslava Langa reagoval ve 45. minutě Libor Straka.
Po změně stran se strhla přestřelka. Hošek a znovu Libor Straka zařídili stav 1:3, když vzápětí snižoval Šťastný. Volduchy kontrovaly Jiřím Strakou, ale Moulis znovu potěšil domácí příznivce. V 87. minutě musel předčasně do sprch cheznovický Reiser a přesilovku zužitkoval v posledních vteřinách bomber Libor Straka!

O víkendu: už v pátek od 18.15 hodin Dobřív versus Břasy.
V sobotu od 17.00 Strašice – Skomelno, Mirošov – Cheznovice, Březina – Radnice B.
V neděli od sedmnácti hodin Raková B – Hrádek a Volduchy B – Zbiroh.

Šek na 50 tisíc korun se podařilo předat Davídkovi na závodech horských kol ve Stupně.
Davídek má padesát tisíc