FC Mirošov Příkosice B 2:2 (1:2), PK 5:4. Hned v páté minutě si dali domácí vlastní gól. Chvíli na to Krajdl upravil stav na 0:2, aby v minutě dvacáté Beránek snížil. Čechie pak úspěšně bránila až do devadesáté minuty, kdy David Šimonovský zajistil nerozhodný výsledek. Mirošovští uspěli i v dramatickém rozstřelu, takže se štěstím vykopali dva body.

Strašice Hrádek B 1:5 (1:1). Rezervě TJ zajistil vedení Baranec, ale po půlhodině hry Huttr vyrovnal.

Ve druhé půli se děly věci! Režie se ujal hrádecký Valdhans, který od 55. do 81. minuty nastřílel čtyři góly.

Cheznovice Raková B 2:1 (0:1). Hosté jsou sice poslední, ale prezentovali se sympatickým výkonem. Vedli od 24. minuty (Šilhánek), jenže ve druhém dějství jim udělala škrt přes rozpočet červená karta pro Vrbu. Nejprve srovnal Multrus a v 84. minutě Vaník rozhodl!

Přívětice Skomelno 1:1 (1:0), PK 4:2. Derby před sedmdesáti diváky a bez jediné karty! Domácí se radovali ve 25. minutě po trefě Karfiola, sousedé se prosadili až deset minut před koncem zásluhou Eichingera. Pokutové kopy vyzněly pro Přívětice.

Těškov Holoubkov B 1:3 (1:2). Po triumfu ve Skomelně se očekával další úspěch pořádajícího FC. Beran se Sedlákem však rozjásali hosty a až těsně před poločasem korigoval Šeterle. Výsledek byl dlouho na vážkách, přičemž těškovští doplatili na zahazování šancí. V 90. minutě je potrestal znovu Sedlák.

Radnice B Volduchy 1:1, PK 4:5. Hosté dorazili s vizitkou vítězství nad suverénním Mýtem B. V Radnicích už to tak oslnivé nebylo, i když TJ vedl díky Hoblíkovi od 44. minuty. Těsně před závěrečným hvizdem sudího Hucla vyrovnal Kokoška a diváci si užívali střelbu z bílého puntíku, která znamenala druhý bod Volduch.

Mýto B Zbiroh B 4:0 (1:0). Záloha Slavoje vedla po gólu Veselého z 22. minuty. Po obrátce se prosadili Tyc, Chmelík a Bejček.