Vedoucí tým krajského přeboru mužů v kopané z Rozvadova přijel do Husových sadů bez posil z řad tachovských hráčů. Trenér Bronec měl k dispozici jen dva náhradníky. Rezerva Rokycan měla také díky této skutečnosti celý zápas navrch. Jenže hosty podržel brankář Pták.

FC Rokycany B TJ Rozvadov 1:1 (1:1), pokutové kopy 4:3.

První vážnější šanci si domácí vypracovali v 6. minutě. Abrt prostrčil míč nabíhajícímu Kořínkovi. O dvě minuty později Kořínek vybojoval rohový kop. Po tečované střele Černého zahrávali domácí ještě druhý roh, ale ani tentokrát míč v síti neskončil. Optickou převahu borci FC přetavili ve vedoucí branku ve 42. minutě, kdy se k odraženému míči prodral před svatyni hostů Černý a překonal Ptáka. Jenže radost z vedení nevydržela domácím dlouho. Po faulu na Křehlíka v poslední minutě první půle kopal Viterna přímý kop z hranice šestnáctky. Nemýlil se a poslal krásnou technickou střelu přes zeď za Wohlmuthova záda. Bylo vyrovnáno.

Také po většinu druhého poločasu se hrálo převážně před rozvadovskou brankou. V 59. minutě střílel Marek Jedlička těsně nad břevno. O dvě minuty později utekli hosté a Martin Wohlmuth předvedl téměř artistický zákrok na rohu velkého vápna, když ze vzduchu sebral míč před nosem Pavlu Kořínkovi. Po rozehrání poslal Trnka přihrávku na Černého. Ten se probil přes tři obránce až do šestnáctky a poslal míč před bránu. Jedlička v pádu na míč nedosáhl a do sítě ho dorazil Škarda. Branku ale hlavní sudí Pálek neuznal, protože mu asistent Šiška signalizoval ofsajd.

V 69. minutě proběhl mezi dvěma obránci domácí Kořínek a vyplaval před brankářem Ptákem. Ten šel k zemi, ale v pádu dokázal Kořínkovu střelu vyrazit. V 70. minutě se Rozvadovu zranil Křehlík a do pole musel náhradní brankář Makrlík. Další šance FC skončila pouze rohovým kopem. V 86. minutě zlikvidoval Pták další pokus Černého. Domácí se neprosadili ani ze dvou rohových kopů v závěru 90. minuty, a tak si diváci na další branky museli počkat až do závěrečného penaltového rozstřelu.

O druhý bod: začínali hosté a Wohlmuth hned první pokus Čížka chytil. Jenže Jedlička pálil mimo. Následovaly tři úspěšné pokusy na obou stranách. Za hosty proměnil Viterna, Kabourek a Hána, za domácí Škarda, Tobrman a Černý. V páté sérii Wohlmuth zlikvidoval střelu Bronce a Pták se vyznamenal proti pokusu Špice.

V šesté sérii zaváhal Makrlík, který mířil nad břevno, a tak platný pokus Havlíčka rozhodl o prémiovém bodu pro Rokycany.

Záložní tým FC čeká v tomto týdnu zápas v Domažlicích. Proti rezervnímu mužstvu Jiskry nastoupí v sobotu od 17 hodin.