Záloha FC Rokycany se pohybuje v krajském přeboru uprostřed startovního pole. Přispěl k tomu zisk tří bodů proti rezervě Chodů.

FC Rokycany B Jiskra Domažlice B 2:1 (0:1). První vážnější šanci si Rokycanští vypracovali v 8. minutě. Brankář Straka upadl s míčem, ale na dorážku nikdo z domácích nedosáhl. Při protiútoku se předvedl jeho protějšek. Gólman Špiroch vytáhl z rukávu přímo artistický zákrok a vyrazil střelu směřující do sítě. Také v 15. minutě podržel Špiroch svůj tým. Po čtyřiceti minutách hry svítil na ukazateli výsledek 0:0 a už to vypadalo, že se diváci do přestávky branky nedočkají. Jenže ve 41. minutě si po závaru před svatyní FC srazil bránící Blecha míč do vlastní sítě. Ve 44. minutě to mohlo být 0:2, protože Špiroch vyběhl ukvapeně z branky. Naštěstí ho na brankové čáře zastoupil Hlavsa a odkopl míč do bezpečí.

Do druhé části hry nastoupili domácí s chutí otočit kormidlo zápasu. A jejich snažení přineslo ovoce. V 55. minutě se o vyrovnávací branku postaral Abrt, který klasickou placírkou umístil míč do prázdné brány. V 67. minutě poslal rokycanský trenér Horváth na trávník čerstvého Jiřího Kořínka a neprohloupil. První dotyk s míčem, sólo přes celé hřiště, přihrávka Abrtovi a Rokycany vedly 2:1.

Přestože se Chodové snažili ze všech sil, domácí hráči si dokázali těsný náskok udržet po zbývajících dvacet minut. Lodivod FC si vypomohl taktickým střídáním a po uplynutí nastavené minuty ukončil sudí Pálek zápas za stavu 2:1 pro domácí.

Sestava Rokycan: Špiroch Kroc (82. Sefzig), Procházka, Hlavsa, Škarda (46. Trnka), Tobrman, Blecha, Jedlička, Abrt (88. Křikava), Černý, Pfeifer (68. Kořínek).

Rokycany B v příštím kole čeká výlet do Přeštic. Zápas se hraje v sobotu 19. září od 16.30 hodin.