Slavoj Mýto B Sokol Skomelno 4:0 (1:0). Rezerva Slavoje bez Chmelíka,Vaňátka a Ulricha nastoupila k poslednímu utkání roku 2013 s cílem prodloužit neporazitelnost na třináct zápasů a zakončit podzimní jízdu králů.

Na náhradním hřišti se od začátku hrálo hodně bojovně. Kalčic realizoval po faulu na Barczika trestný kop a odraženého míče se zmocnil hostující Šmíd. Jeho přihrávka na Meda skončila v ofsajdu. Ve 21. minutě nejprve chytil Matouš hlavičku Šmída, aby o pět minut později po břevně Hály dorážel z malého vápna opět Šmíd vedle pravé tyče.

Ve 30. minutě vybojoval míč Kořán. Vysunul Barczika a jeho střelu vyrazil Jaroš na roh, po němž hlavičkoval Veselý příliš vysoko.O pět minut později se už Slavoj radoval! Po odkopu Kořána a prodloužené hlavičce Veselého utekl po pravé straně Pavel Bejček. Jeho centr hlavičkoval Veselý do břevna a od brankáře Jaroše skončil za jeho zády 1:0. Hosté se otřepali a hlavička Šmída skončila opět těsně vedle tyče. Po výkopu Pereira vysunul Barczika a s jeho pokusem si poradil Jaroš. Ve 42. minutě trefil Šmíd břevno a o dražený míč chytil Matouš. Před odchodem do kabin znovu hřmělo v šestnáctce Sokola, ale na nejtěsnějším vedení Mýta B se nic nezměnilo.

Ze sobotního vydání.