TJ Město Zbiroh Kaznějov 2:1 (1:1). Seveřané minule zdolali rezervu ZČE Plzeň, což je vyneslo na druhou příčku ve skupině C. Přispěli i tentokrát k velmi dobré úrovni a souboj byl dramatický do poslední minuty.

Hosté působili fotbalověji, ale domácí byli bojovnější a agresivnější. Zásluhou těchto atributů získali tři body. Začátek vyšel Zbirohu skvěle, neboť hned ve 3. minutě byl faulován Lukeš a trestný kop ze zhruba osmnácti metrů nádherně trefil Marchal do pravého dolního rohu kaznějovské branky. V sedmé minutě měl Marchal další tutovku, ale trefil pouze brankáře. Kaznějovští vážněji zahrozili ve 27. minutě, kdy přestřelili branku TJ Město. Vyrovnat se jim podařilo šest minut před odchodem do kabin po nedovoleném zákroku na útočníka v šestnáctce.

Druhý poločas byl opět bojovný a vyrovnaný. Zbiroh se dostal do vedení v 60. minutě. Domácí nejdříve zahrávali trestný kop asi deset metrů za polovinou hřiště Martinem Jarošem. Jeho centr špatně chytil brankář a po narážečce Smitky se střílejícím Lukešem to bylo 2:1!

Do konce zápasu se bylo stále na co dívat, ale ani jedno mužstvo už nedokázalo vstřelit gól. Po dvou jarních kolech má Zbiroh plný bodový zisk a věří, že i v dalších kolech se mu bude dařit získávat další cenné body. Třeba už pozítří na horké půdě v Tlučné od 16.30 hodin.

Sestava Zbiroha: Veselý, Švehla Martin, Jaroš Martin, Bojko, Rada, Dibus, Smitka, Vetengl, Marchal, Bystřický, Lukeš. Střídání: Simandl, Krofta.