Chrást TJ Město Zbiroh 2:0 (1:0). V pátém jarním kole vyrazil jeden ze sedmi zástupců okresu ve skupině C na hřiště exdivizního Spartaku, který se pohybuje rovněž ve spodní části tabulky. Šlo tedy o důležité body. Zbirohu opět nevyšel úvod a z několika vyložených šancí nedal góly. Domácí naopak hned ve 4. minutě po průniku z levé strany a centru do šestnáctky poprvé skórovali! Hra hostů byla rozpačitá až do 20. minuty, kdy domácí měli další možnost zvýšit náskok, ale jejich pokus skončil těsně mimo. Následně se herní projev Zbirožských zlepšil. Ve 25. minutě Dibus trefil břevno, ve 36. minutě pálil Bystřický mimo a ve 41. minutě měl tutovku Smitka, ale jeho slabou střelu vykopl domácí hráč. Poslední šanci měl ve 45. minutě Rada, který po centru do šestnáctky špatně trefil míč.

Druhý poločas se převážně hrál na polovině Chrástu, ale Zbiroh si vypracoval jen jednu šanci a to v 53. minutě, kdy běžel sám na branku Lukeš, avšak nastřelil pouze gólmana. Domácí měli další šance až ke konci utkání, kdy borci TJ Město hráli vabank, a to v 80. minutě. Po průniku útočník netrefil prázdnou branku, ale v 87. minutě Chrástečtí z rychlého protiútoku dali druhý gól. V 88. minutě dostal Lukeš za nedovolený zákrok druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Sestava Zbiroha: Veselý, Novák, Jaroš Martin, Bojko, Rada, Dibus, Smitka, Vetengl, Marchal, Bystřický, Lukeš. Střídání: Simandl, Jaroš Stanislav.