Fotbalisté TJ Město Zbiroh B jsou štikou v rybníce okresního přeboru. Výtečně začali novou sezonu, ale pak se jejich motor zadřel. Oživení nastalo až při výjezdu do Cheznovic.

FC Cheznovice 96–TJ Město Zbiroh B 1:2 (1:1) – Dibus a Staněk za hosty.
Po třech porážkách v řadě jeli Zbirožští do Cheznovic jeli s velkým respektem, neboť domácí v posledních třech kolech vyprovodili soupeře s vysokými výprasky (6:1, 6:2 a 7:2).

Do utkání ale hosté vletěli od úvodních vteřin a hned se po pravé straně dostali Prusíkem do pokutového území. Jeho centr nedokázal do prázdné brány usměrnit Vetengl. Domácí uklidili míč do zámezí a po Ludvíkově rohu se tvrdou ranou trefil Dibus. Ve 13. minutě zahrával trestný kop opět Ludvík a těsně vedle hlavičkoval Standa Jaroš. V 16. minutě zakončil vydařenou kombinační akci technickou střelou Staněk, trefil však jen břevno. Ve 25. minutě byl vyloučen domácí Mráček za udeření protihráče. Cheznovičtí však hned v následující minutě vyrovnali, když obrana TJ Město nedokázala pokrýt v pokutovém území Humla, a ten po centru Langa skóroval hlavou. Ve 30. minutě běžel sám na branku Jaroš, ale ani nadvakrát se mu nepodařilo překonat gólmana Šmída. O minutu později šel sám na branku Dibus, ale jeho křižná střela skončila těsně vedle tyče. V poslední minutě prvního poločasu zahrával roh Prusík a Jarošovu hlavičku gólman domácích kryl.

Do druhého poločasu se tedy šlo za stavu 1:1 a za domácí nastoupil bývalý hráč FC Rokycany Jarda Mraček. Ve 49. minutě se hostům podařilo skórovat, ale pro „údajný“ ofsajd nebyl gól uznán. Domácí mohl poslat do vedení Jedlička, ovšem jeho střela skončila na břevně. V 69. minutě stáhl v malém vápně ve vyložené šanci domácí Kratochvíl Dibuse a nařízenou penaltu proměnil Standa Jaroš. V 75. minutě tvrdě vystřelil Staněk, ale domácí gólman byl na místě. Vyrovnat mohl znovu Jedlička, jenže ani jeho druhý průnik neskončil gólem v naší síti.

Sestava Zbiroha B: Svěchota, Staněk, T. Pražský, Herman, Vetengl, Ludvík, Švehla, Jaroš, Dibus, Prusík, Petr Kotva . Střídal Kugler a připraven byl Laubr.