Letos projevily zájem o start na Plzeňsku mužstva Stadionu Cheb a Rebelů z Nejdku. Vypadá to, že budou značným oživením!

HC Rokycany HC Rebel Nejdek 5:3 ( 1:0, 1:1, 3:2 ).

Branky HC: Bednář a Beran po dvou, Strnádek.

Asistence: Šindelář, Štefl, Chudý, Beran, Herzig a Geltner po jedné.

Do prvního utkání nastoupili domácí v sestavě:

Mitáček J. (Novák) Hofrajtr, Chudý Marek, Beran Bláha, Pech Bednář, Geltner, Herzig, Štefl, Holý, Šindelář Kratochvíl, Kopec, Hošek Nekola, Strnádek. Vyplývá z toho, v kádru se objevilo několik nadějných mladých hráčů, bývalých juniorů.

Utkání začalo náporem HC a ve druhé minutě rozvlnil síť Tomáš Beran po přihrávce Šindeláře. Branka domácí hráče uklidnila, ale na druhé straně vyburcovala hosty ke zvýšené aktivitě, pohybu a kombinaci. Do konce první části hry gól nepadl. Obranná fáze totiž dominovala na obou stranách nad útočnou snahou.

V páté minutě druhé třetiny hosté vyrovnali. Hra nesla známky začátku sezóny a některé kombinace nekončily tak, jak si přáli hráči obou celků. Je nutno zdůraznit, že hostující celek je kvalitně poskládaný, převážně z mladých a urostlých hokejistů, dobře bruslařsky vybavených a bude pro všechny celky krajské ligy velmi nepříjemným protivníkem. V závěru druhé třetiny se podařilo domácím strhnout vedení opět na svoji stranu a do šaten odcházela mužstva za stavu 2:1.

Více ve středečním vydání Rokycanského deníku.