Ve třech střetnutích nenašel přemožitele!

Zbiroh A Ekonomické stavby Plzeň 4:2 (2:2, 0:0, 2:0). Branky TJ: Zikmund hattrick (J. Kokoška, Klein-hampl), R. Pichlík, (Klein-hampl). Tresty Zbiroha: sedmkrát na dvě minuty.

Před zraky dvaceti věrných diváků (hlavní rozhodčí jich ale uvedl do zápisu 800) Zbirožští zahajovali proti ekonomům. V úvodní třetině si domácí vytvořili dvoubrankový náskok díky trefám nové posily Petra Zikmunda, ale nedůsledností obrany soupeř stihl z brejků ještě do konce třetiny srovnat na 2:2. V prostřední části borci TJ Město přežili dvouminutové oslabení tři na pět a soupeře začali převyšovat rozdílem třídy.

V závěrečné třetině Zbirožští přidali další dvě branky (Zikmund završil hattrick a s ním Roman Pichlík) a zaslouženě dotáhli zápas k vítěznému konci. V premiéře se představily některé z nových posil a úvod to byl stylový Petr Zikmund hattrick, Vojta Kleinhampl dvě asistence a Láďa Vaněk jako pilíř obrany. Zde je vítězná sestava: Bartovský; Maier Kleinhampl, Světlík Chlustina, Vaněk Štěpnička V.; Kokoška J. Pichlík R. Křížek, Fíkar Zikmund Lettl, Hošek M., Dongres.

Více ve středečním vydání Rokycanského deníku.