HC Tachov HC DTJ Klabava 1:2.

Domácí sestava prořídla, ale přesto borci pořádajícího klubu začali zostra. Po přesných kombinacích se dostávali do šancí, jenže proměnit je nedokázali. Až do 14. minuty svítil na ukazateli skóre stav 0:0. Poté se nejdříve prosadil se štěstím zpoza branky Báča, ale hosté ještě stačili do přestávky srovnat Hirmanem.

„Od vyrovnávací branky najednou nastal náš totální útlum. Najednou se nedařilo nic a většinou jsme se jen bránili. Ojedinělé pokusy o útok končily u obránců Klabavy nebo nepřesnými přihrávkami. Sporadické střely s přehledem pokryl hostující gólman Koyš. A aby to nebylo vše, tak v naší přesilovce po chybě obránce na modré Průša a procedil puk přes Hlibokého," popsal třetinu a klíčový moment duelu tachovský manažer Vrána.

Ve zbytku utkání byla Klabava lepším týmem. I přes některé šance Tachova se stav neměnil. „Naše příležitosti likvidoval výborný brankář HC DTJ. Vyrovnání nepřinesla ani závěrečná power-play, i když tlak byl obrovský, ale puky se štěstím vždy odrazil gólman nebo obránci," poznamenal Vrána.

Třetiny: 1:1, 0:1, 0:0. Branky: Báča Hirman, Průša. Vyloučení: 5:6. Diváci: 20.

Klabavě nyní patří pátá pozice.