Dnes od 21 hodin se v sále hostince U Černíků v Medovém Újezdě představí kapela Bílá nemoc.

Podzim v Česku i Slovensku je ve znamení velkolepého turné Karla Gotta. V doprovodné kapele na saxofon hraje v současnosti nejlepší tuzemský hráč Vladimír ´Bo-ryš´ Secký. „A protože o víkendu má turné přestávku, zahraje si Boryš s Bílou nemocí na Medovém koncertu. Představil se tu už loni a atmosféra ho očarovala. Dokonce prohlásil, že Bílá nemoc v Medovém Újezdě musí být jen s ním," uvedl pořadatel Pavel Sládek.

„Správnej doktor má bejt pořádnej rocker," prohlásil kdysi frontman a zpěvák Bílé nemoci Zdeněk Hříbal na otázku, jak se svazuje povolání lékaře s rockovou muzikou. Dělá mimo jiné odborného poradce v české verzi seriálu Dr. House, stará se o zdraví početné obce českých bigbíťáků v čele s Ivanem Hlasem a je vyhledávaným odborníkem.
V rámci Medových koncertů tak už počtvrté přiváží motolskou partičku a návštěvníci uslyší skladby ze všech pěti vydaných alb. Autorem většiny písniček jsou baskytarista Ivan Němec, Ivan Hlas nebo pocházejí z pozůstalosti Františka Stralczynského či Tomáše Poláčka,kteří s Hříbalem hrávali ještě ve folkové ka-pele Bonsai.

A zmíněný Boryš? S Bílou nemocí hraje od roku 2005. Je je především členem doprovodné kapely Boom!Band!, 
s níž doprovází například Karla Gotta, Lucii Bílou a Evu Urbanovou. Fouká na saxofon se Žlutým psem nebo s Cadillacem Pavela Sedláčka, zahrál si s Olympicem před „Stouny" nebo na večírku pro Seana Conneryho. Přijďte si tedy dnes po setmění poslechnout příjemnou rockovou muziku
s krásnými texty.