Jste úžasní!

Prezidentka hnutí Běla Gran Jensen pozvaným dojatě adresovala: „Máte můj obdiv a já mám obavu, že nedoká-žu dostatečně vyjádřit vděk a poděkování." Během oslavy přítomní užasli, jak rozsáhlá je humanitární pomoc vyvíjená Stonožkou, a do kolika míst poznamenaných válkou ji za pomoci armády dopravila.

ČechyY krásné, Čechy mé a další slavné buditelské písně přednesla v kostele Nanebevzetí Panny Marie Sněžné děvčata ze Zvíkovecké kytičky. Mezi těmi, kteří jim zprvu jen naslouchali, ale poté zpívali spolu s nimi, byl i plzeňský biskup František Radkovský, sestra Dominika, generálmajor Josef Šíba (jako první humanitární pomoc Stonožky a českých dětí umožnil doručit do válkou sužovaných zemí), prezidentka hnutí Běla Gran Jensen, ředitelka domova Jana Česká (spolupodílející se na organizaci celé akce), starosta Zvíkovce a další.

Ředitelka Domova Zvíkovecká kytička Jana Česká v místním kostele přivítala hosty, které hnutí Stonožka na základě vzájemné spolu-práce pozvalo do Zvíkovce na oslavu svého 25. jubilea. Moderátorské role se potom úspěšně ujal Radek Cinke.

Pozvání přijal i kardinál Dominik Duka, který je v místě už skoro doma. Díky Stonožce od něj domov získal i krásnou pergolu. Po slavnostní části pod ní akce pokračovala posezením. Tentokrát kardinál naděloval Stonožce, pro děti jí věnoval ochránce strážného anděla.