Zájem o lístky na poslední domácí utkání fotbalistů FC Viktorie Plzeň byl obrovský. V okresním městě se dokonce utvořila fronta nedočkavců. Systém však zkolaboval.

Včerejší devátá hodina odstartovala prodej lístků na 30. květen. Nyní už vítězové SYNOT ligy sehrají poslední utkání sezóny s Příbramí. Nejprve se prodávaly vstupenky pro majitele permanentek a ve středu byly k mání pro ostatní. „Systém bohužel zkolaboval. Děláme vše proto, abychom lístky zajistily," sdělily čekajícím pracovnice Informačního centra Rokycany. „Doufám, že budu mít na vstupenky štěstí. Přišel jsem schválně ještě před devátou, aby se na mě dostalo," svěřil se Pavel Vaník z Příkosic. „Mrzelo by mě, kdyby bylo rychle vyprodáno a já neměl šanci na zápas jet," dodal.

Také Tomáš Šmíd z Mirošova věřil, že se mu podaří na poslední zápas svěřenců Miroslava Koubka vyrazit. „Je skvělé, že to Viktoriáni dotáhli takhle daleko. Třetí titul je doma a já bych rád s přítelkyní Petrou viděl vše naživo, přímo v Doosan Aréně," konstatoval.

Dodejme, že během čtyřiceti minut byl zápas vyprodaný. Utkání se sehraje 30. května od 17.15 hodin.