Hned třináct štamgastů dodalo své výtvory pro další ročník prestižní soutěže, kde se hodnocení ujali sami návštěvníci hospody.

„Bodují jako ve škole. Jednička je nejlepší, pětka propadák," smál se majitel Zdeněk Chmelíř, který zapojil i zástupce Rokycanského deníku. A musím přiznat, že téměř všechny vzorky nesly pečeť zodpovědné přípravy. Odpovídaly tomu hodně těsné výsledky:

1. Jiří Lukeš 51, 2. Bohouš Bauer 52, 3. Petr Kolář 53, 4. Zdeněk Pužman 56, 5. Tomáš Vacka 59 bodů, atd.

Misky s produkty plné nezůstaly. Hospodský totiž připravil buřty na víně, které se s bramborovou přílohou snášely perfektně a po pokrmu se jen zaprášilo. Zejména, když se štamgasti rozcházeli až ve svátečním ránu.

Dnes má před sebou Chmelíř další výzvu. Ale z úplně jiného soudku, neboť se podílí na představení Živý Betlém v Klubu komorní kultury na nádvoří knihovny. Dokonce tu absolvuje dvojroli!