Jediné pekařství, které se od roku 1991 nachází v Rokycanech, pracuje v současné době na plné obrátky. „Nejvíce práce máme právě týden před Velikonocemi. To jsme začali péct velikonoční mazance," uvedl Ladislav Frídel mladší. „Pracuje jak ranní, tak noční směna," doplnil. „Každé Velikonoce je to prakticky stejný blázinec. V nabídce máme jak tukové mazance, tak máslové," uzavřel Frídel. Kromě zmíněných bochánků nechybějí v prodejně koláčky, bagety a další pekařské dobroty.

Objednávat bochánky dopředu nezapomínají ani Rokycanští. „Dřív, když byly děti malé, jsem je pekla. Teď je spíš objednávám, aby na Velikonoce voněly," svěřila se Lenka Šimková. „Já si je každý rok peču sama. Mám osvědčený recept od babičky a bochánky pak chutnají celé rodině," dodala Iveta Sokolová.