Loňský mistr republiky, držitel pohárové trofeje a vítěz Superpoháru ČKA. Taková je vizitka kuželkářů SKK Rokycany, kteří vstoupili skvěle i do nové sezony!

Šampion se představil v úvodním kole v Praze proti Slavoji a zahrál výtečně, neboť překonal rekord kuželny. Domácí celek, který nezahrál vůbec špatně, tentokrát na zisk bodů nedosáhl.

Slavoj Praha SKK Rokycany 3:5 (3454:3547). V utkání padly tři šestistovky. Nejlépe si vedl Roman Pytlík (636) a jeho syn Michal (611.) Rodinnému tandemu sekundovali Endršt (599), Špelina (570), Šreiber (570) a Honsa (561). Z domácího celku byl nejlepší Zdeněk Gartus, který porazil 615 kuželek.

Další výsledky: Moravská Slavia Brno Luhačovice 2:6, Husovice Červený Kostelec 6:2, Jičín Valašské meziříčí 2:6, Jihlava Vrchlabí 5:3 a Stříbro Olomouc 5:3.

Zítra: příznivce skromného sportovního odvětví čekají na čtyřdráze v Jiráskově ulici doslova žně.

V deset hodin se doma poprvé v nejvyšší soutěži představí naše ženy (pokořily v Praze favorizovanou Slavii) a rozdají si to se Slovanem Rosice.

Ve 13.30 vyrukují muži SKK A na Jihlavu a v 17 hodin začne zápas II. ligy mezi Rokycany B a Kolínem. Středočeši v minulém ročníku startovali mezi elitou.