Loni byla zahájena stavbou dešťové kanalizace k odvodnění nové vozovky rekonstrukce silnice II/232.
Stavba je financována Plzeňským krajem a z části rozpočtem Břas. Náklady jsou téměř 28 milionů korun.
V letošním roce náročná investice pokračuje od mostu v Bezděkově na konec Břas ve směru na Újezd u Svatého Kříže. Po dobu výstavby dochází k výraznému omezení dopravy. Je realizováno odfrézování živičného krytu a následná pokládka nového asfaltu. V některých úsecích je doprava pouze v jednom pruhu, řízená semafory.
Výstavba probíhá po úsecích tak, aby byl zachován alespoň omezený průjezd obcí. 
V průběhu akce může dojít i k částečnému omezení vjezdu k některým nemovitostem. Snahou bude co nejvíce informovat obyvatele domů o zásadních krocích. Protože se dopravní situace každým dnem mění, a to i vzhledem ke klimatickým podmínkám, možnostem techniky, atd., je vhodné ve vlastním zájmu sledovat situaci, aby nedošlo k náhlému znepřístupnění pozemku v nevhodnou chvíli.
Rekonstrukce silnice by měla být dokončena do konce června. Souběžně s rekonstrukcí silnice byla zahájena generální oprava mostu v Bezděkově, která je prováděna za úplné uzavírky. Předpokládaná doba úplné uzavírky Bezděkov – Břasy je od dubna do konce července. Objízdná trasa vede přes Radnice.
Rekonstrukcí silnice bude kromě nové vozovky vybudováno i několik prvků ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu a chodců v obci. Jedná se o zpomalovací brány při vjezdu do obce z obou směrů, osvětlený přechod pro chodce u hasičské zbrojnice, komplexní řešení křižovatky u odbočky na Radnice a na Kříše. 
V těchto místech budou zároveň doplněny chodníky s místy pro přecházení. Také budou nově upraveny výjezdy z místních komunikací a vjezd k čerpací stanici.⋌