Město Rokycany, které je organizátorem akce, připravuje pestrý dvoudenní program. Veřejnosti se představí množství hudebních, pěveckých a tanečních souborů. V pátek ve 14 hodin setkání zahájí starosta města Vladimír Šmolík. Poté se můžete těšit na vystupující různých muzikantských žánrů a večer na ohňostroj odpálený za hudebního doprovodu z ochozu věže kostela Panny Marie Sněžné. Program dne ukončí vystoupení populární skupiny Burma Jones.

Sobotní nabídka je neméně zajímavá. Lze si poslechnout například Jaroslava Uhlíře, Ivana Hlase, Tribute To The Killers a jako hlavní host v sobotu vystoupí skupina Portless.

Zároveň se scénářem odvíjejícím se na hlavním jevišti na Masarykově náměstí se u- skuteční program i na pódiu Malého náměstí a v Klubu komorní kultury na nádvoří knihovny. Pro mladé bude otevřena i scéna U Pardála.

Po oba dny jsou zajištěny dětské atrakce a nabídka rychlého občerstvení. Jako každoročně můžete v sobotu vystoupit rovněž na ochoz věže chrámu Panny Marie Sněžné. Celým programem bude provázet známý moderátor Michal Jančařík.

Nabídka je skutečně zajímavá a poutavá, takže si každý z vás určitě na rokycanských slavnostech najde to, co mu udělá radost.

Protože se jedná o nákladnou záležitost, pomáhají k její realizaci i příspěvky sponzorů ať už fyzických či právnických osob. (red)