Každoročně očekávané hokejové mistrovství světa je tady. O to víc bude zajímavé, jelikož se v letošním roce odehrává v České republice. Restaurace a hospody se připravují na nápor fanoušků.

Také letos připravují hokejovou projekci v Minipivovaru U Stočesů. „Určitě utkání se Švédskem budeme společně s našimi hosty sledovat. K tomu samozřejmě nabízíme i různé druhy piv a něco k zakousnutí. Zrovna tento víkend máme v akci tatarák za osmdesát devět korun," sdělil majitel Tomáš Grimm. Ani v sobotu zde fanoušci nebudou ochuzeni o zápas České republiky s Lotyšskem.

Ani v Husových sadech nebude o hokejový přenos nouze. „Hostům bude k dispozici velkoplošná televize, kde mohou sledovat přímý přenos utkání," sdělila provozovatelka Restaurace Na FC Milena Málová. „Také další zápasy České reprezentace mohou fanoušci v Husových sadech sledovat," uzavřela.

Zeptali jsme se také mezi čtenáři, kde raději klání hokejistů sledují a kam případně vyrazí. „Rozhodně se budu dívat na televizi doma. V hospodě je hlahol a často člověk neslyší ani rozhovory. Nemůžu se dočkat, až to vypukne," svěřil se Josef Mašek.

Eva Procházková dodala: „To jsou zase dva týdny, kdy neuvidím nic lepšího, než hokej. Ale pokud naši postoupí, boje o medaile si také nenechám ujít."