Akci pořádalo Centrum pro zdravotně postižené v Rokycanech pro své členy a jejich přátele. Mezi dvaceti účastníky byli hlavně Korálci, jejich kolegové ze spřáteleného domova v Plzni, ale i další.

Ani soupeření na drahách kuželny v Jiráskově ulici nemohlo ovlivnit výbornou náladu, která mezi soupeři panovala. Koulelo se na tři kola po patnácti bodech. Na ty nejlepší čekaly skleněné poháry a poukazy do pizzerie. Ani ostatní však neodešli s prázdnou. Pro každého účastníka byl připravený diplom a drobnější ceny.

Ziskem 204 bodů zvítězil už zmíněný Forró z Radnic. „Dařilo se mi opravdu celou dobu, ani jsem to ale nečekal. Hned jak jsem dokoulel ve třetím kole, mi už bylo jasné, že mám vítězství v kapse. Měl jsem takový náskok, že nebyla šance mě dohnat,“ svěřil se Forró.

Jako druhý se s 145 body umístil Martin Harazín z Plzně a pomyslný bronz si do Spáleného Poříčí odvážel Václav Křupka za naházení 135 bodů. „Snažili jsme se všichni, mě to ale tentokrát moc nešlo,“ posteskl si trochu Jirka Svoboda. „Hlavní je, že jsme se zase sešli a výborně se pobavili,“ dodal.