Poděkování patří i Řeznictví u Bejka za zapůjčení chladícího auta a řezníkovi Pavlovi Paulovi, který se na přípravě podílel.

Další zabijačkové hody chystáme někdy po Novém roce, nejspíš v únoru.

Zdroj: Jiří Knoflíček

Tomu se říká totální nasazení. Víc než 20 hodin na nohou a málo spánku při přípravě na zabijačkových hodech, si vybrali svou daň. Horečka a vyčerpání na sebe nenachaly dlouho čekat.

Další akcí v Bušovické hospodě je Podzimní večeře v pátek 26. října. Návštěvníci si mohou pochutnat na domácím tataráku s topinkami, pečených vepřových žebrech s bylinkovou bagetou a pečenou bramborou, domácí pizze či zmrzlinovém poháru. K tanci a poslechu zahraje TANDEM.

Ve všední dny pak hospoda nabízí obědové menu, které i rozváží po blízkém okolí a do Rokycan.

Staročeské odpoledne s vepřovými hody v BušovicíchVečeře v Bušovické hospoděZdroj: Jiří Knoflíček

Příspěvek do rubriky zaslal Jiří Knoflíček. Děkujeme a přejeme brzké uzdravení.