Vynikající fotbalové představení přichystali v sobotu dopoledne stovce fanoušků i řadě účastníků Fluff festu týmy Rokycan a pražské Admiry. Duel V Husových sadech nakonec vítěze neměl.

FC Rokycany – Admira Praha 3:3 (2:1)

Domácí se museli obejít bez Jana Hereita, který se ženil v Mešně a jeho důležitý životní akt si nenechalo ujít ani několik spoluhráčů. Ovšem mladíci ze širšího kádru se vytáhli. S protivníkem, který dorazil v plné zbroji, absolvovali rovnocennou partii a nebyli daleko od vítězství.

Hned ve dvanácté minutě byl v šestnáctce hostů sražen David Kroc a penaltu bezpečně proměnil Sadílek. Deset minut na to bylo vyrovnáno. Opakovanou dorážkou překonal Houdka šikovný Čácha. Do kabin ale šly spokojenější Rokycany. Koranda potrestal zaváhání obránců Admiry při rozehrávce.

Po změně stran se prezentovalo několik nových tváří. Příznivci FC zajásali potřetí v 64. minutě, kdy nadýchaný centr hlavou uklidil do sítě opět Koranda. Radost domácích netrvala dlouho. Hned po rozehrání Majer snížil. Divizní celek dál pokračoval ve vyrovnané partii a už to vypadalo, že získá cenný skalp. Jenže v 86. minutě se do míče opřel Fric a ranou k tyči zařídil remízu.

FC Rokycany: Houdek – Vileta, Ženíšek, Denk, Ineman, Laubr, Ječmen, Sadílek, Kroc, Černý, Koranda (Pliml, Chmelíř, Lehký, Kořínek, Stejskal, Debellis, Špiroch).

V sobotu: Rokycany absolvují doma první kolo MOL Cupu. Od 17 hodin přivítají Aritmu Praha.

Kapela Děda Mládek Illegal Band.
Tip Deníku: Hřešihlavy zvou na Dědu Mládka