Divize: v kvalitním utkání na stadionu v Husových sadech Rokycany dřely, ale tentokrát bez efektu. Záloha ligových Českých Budějovic si odvážela za tři údery po změně stran výhru 3:0.

Další konfrontace s Jihočechy dopadla mnohem lépe pro nováčka z Mýta. Slavoj na horké půdě v Soběslavi uhrál remízu 1:1 a navíc zvládl penaltovou loterii o druhý bod (vyhrál 4:2).

Pikantní je, že nyní pro oba zástupce následuje prověrka se sousedním okresem! Rokycany přivítají Beroun a Slavoj Mýto si to rozdá s Hořovickem.

1. B třída: doma kopaly dva z pěti okresních týmů.

Zatímco Volduchy dokázaly otočit s plzeňským Smíchovem nepříznivé skóre a vyhrály 5:3, hůře dopadla Rakové. Ve svém areálu nestačila na Plasy v poměru 0:3.

Česká liga žen: Hrádek se po dvou porážkách dočkal zisku a stálo to za to. V Mokrém u Budějovic deklasoval domácí tým 8:0, když se čtyřikrát trefila Sadravetzová, dvakrát Petra Ivaničová a jednou Andrlová s Hurtovou.

Krajský přebor starších žáků: první porážku utrpěli starší kluci Rokycan. Podlehly vejprnické Slavii 1:2 a navíc musí počítat s postihem pro rozčileného trenéra… Slabou náplastí je triumf mladších žáků FC v poměru 11:1.

Krajská soutěž žáků: nováček ze Strašic poprvé odevzdal body, když doma prohrál s Mrákovem 1:4.

Ilustrační foto
Radnice B si vyšláply na sousedy z Březiny