Úvod byl pro hosty naprosto famózní. Neuběhla ani minuta, z dálky napřáhl Hoblík a vymetl šibenici - 0:1. V deváté minutě zasáhl gólman Vrba proti lobu Libora Straky. Ve 27. minutě zahrozili domácí, nebezpečný roh hosté odvrátili a z brejku Černý našel volného Škardu, který zdvojnásobil náskok ´hřebenářů.´ Pět minut před koncem poločasu přebral pas Černý, namířil si to přímo před Vrbu a bylo to 0:3.

Po změně stran a bouřce v domácí kabině se událo nevídané drama. Snížení na sebe nenechalo dlouho čekat, v 50. minutě se po volném kopu prosadil Štincík. Opaření hosté se na další minuty nedostali do hry a po hodině hry se po centru nejlépe zorientoval Bartoš a bylo to už pouze 2:3.

V 69. minutě došlo na neodvratné vyrovnání. Opět ze standardní situace a podruhé po sobě skóroval Bartoš. Zároveň se zranil klíčový hráč hostů Bron, jehož nahradil Michal Straka (v minulosti nastupoval i za Rakovou). Komplikací pro Volduchy byla 78. minuta, kdy byl po druhé žluté od sudího Liškutína vyloučen Hoblík. Další branku už 120 příznivců nevidělo. Pokutové kopy zvládli lépe domácí a dokonali tak kompletní obrat. Hosté budou chtít napravit bodovou ztrátu se silně rozbitým kádrem doma proti Příkosicím, Raková hostí Třemošnou.

Raková: M. Vrba - Bůcha (75. Běle), J. Procházka, Štincík (66. Vohár), A. Vrba (46. Turek), Smitka, Kašpar, Rottenborn, Reitspies, Šrámek, Bartoš.

Volduchy: Fous - F. Melka, Nedorost, Hoblík, Přibík, Pernica, L. Straka (65. T. Kratochvíl), Bron (84. M. Straka), Škarda, Černý, Hejsek.

Ilustrační foto
Rokycany B hostí Sušici